hytteblogg - Hytt & Pine

Jakten på julestjerna

b2ap3_thumbnail_20131130_170137.jpg

Da var den søte førjulstid kommet. Jeg setter veldig stor pris på advent, trivelig med lys og kos i den mørkeste tida. Prøver å få til både pynting av pepperkakehus, diverse baking og lage pakkekalender. Vasking har jeg aldri stresset noe med - hvorfor vaske ned kjøkkenet FØR du begynner å steke ribbe, pinnekjøtt og kalkun? Nei, det har jeg aldri skjønt. Sådant foregår på våren her i huset.

I helga er det første advent - og som en ekte systematiker og kontrollfrik skulle esken med adventspynt opp tidligere i uka for å sjekke om det manglet pærer og slikt til diverse stjerner og staker. Joa, det gikk fint - når vi først kom oss inn i boden. Vi har en bod i kjelleren, der ALT skal inn: turutstyr, adventspynt, julepynt, bokhyller vi ikke bruker, klappstoler til ekstra gjester, gjesteseng, fiskeutstyr, kofferter, skisko, slalomsko, borthengte sesongklær, klær som er for små, bursdagskroner fra barnehagen, innpakningspapir, julegaver...og i det hele tatt. Mengden har økt betraktelig de siste årene - på en slik måte at det ikke lenger er gulvplass. Vi må "stupe" inn, kaste oss etter det vi trenger - trampe på en haug med skisko - og forhåpentligvis lykkes med å få tak i det vi skal ha, trekke det ut med makt - sparke unna diverse rot på gulvet som hindrer en vellykket redningsaksjon. HER inne står adventskassen. Må nok innrømme at systematikeren, kontrollfriken - nærmest nevrotiker i noen sammenhenger - desverre står for fall. Tatt i betraktning tilstanden her inne. Det blir container til våren, sier jeg bare. Hytta må bygges ferdig først - så vi har tid...hvis vi ikke bruker alle helger på fotball eller håndball da...hm....cheeky

Uansett - adventskassen ble med opp - og jeg gledet meg til å finne fram det nye jeg hadde kjøpt i januar. På salg, må vite. Fornuftig vettu. Ny stjerne og ny adventsstake til kjøkkenet. Det gamle vi hadde ifjor - var direkte brannfarlig, gammelt og velbrukt. Men hvor var de? Systematikeren hadde ikke lagt det i adventskassen - noe som var svært forventet. Skuffet over utviklingen til et tidligere ordenmenneske...må jeg si! Et gløtt i boden - har jeg lagt de nye innkjøpene en lur plass ? Hvem vet - nytter ikke å finne noe i kaoset. Rundtur i huset, skuffer og skap - hvilke lure plasser kan man legge slike ting? Uten resultat. Etter noen dagers leting, måtte vi bare innse at nyervervelsene var søkk borte. crying Da ble det en tur til Bohus da - nye innkjøp. Veldig fornøyd med det altså - og skulle det jeg kjøpte i januar, dukke opp igjen (det gjør det jo helt sikkert!) - har vi utstyr til hytta også! Riktig god førjulstid, til alle som stikker snuten innom bloggen vår!

b2ap3_thumbnail_20131130_170720.jpgb2ap3_thumbnail_20131130_170045.jpg

Tak tar tid
Hyttetegninger
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.hyttogpine.net/


Books!

Main Menu