hytteblogg - Hytt & Pine

Wake me up when september ends

b2ap3_thumbnail_Laser-pistol.jpg

Høsten er definitivt igang. Fra forsiktig lusking og labbing i clogs og sandaler i sommer, er vi nå over på høye kneløft. Rimelig brå overgang. Denne uka har vært innholdsrik - alt fra bursdagsfeiring, sonecup, fotballtrening, gitartimer, lekser, turdager - og fotballcup. Ikke sikkert det er noe vits å bli "vekt" når september er omme smiley, tror ikke vi har tid til å sove før jul...eller noe sånt.

Et sikkert høsttegn er alle bursdagene som kommer som perler på en snor. Det må ha vært mye "kos" i november/desember i ulike år i familien. Koselig det asså. Den samme "kosen" har visst forekommet i podens klasse også - 5 gutter har bursdag før augusten er omme. Vi feiret 3 av dem i fellesskap denne uka - full rulle med laser x og black light fotball. Tror det ble en suksess. Gutta var rimelig svette hvertfall. Foreldrene drakk kaffe - og bladde opp gryn i etterkant. Moderne det!

b2ap3_thumbnail_DSCN1597.JPG

b2ap3_thumbnail_DSC_0372.JPG

Innimellom slagene har vi hørt litt Wonderwall-klimpring fra kjelleren. Stilige låter poden får på musikkskolen. Men lekser først...selvsagt...

b2ap3_thumbnail_DSC_0377.JPGb2ap3_thumbnail_DSC_0381.JPG

Den store brødskivefabrikken putrer og går også. Alle skal få - turdag og hverdag. Var det lov med prim på barnehagen? Nei, det var det ikke - hvor er brunosten... Hæ? Ikke saltkjeks idag, kun på tur det. Sånn var det ja!  devil

b2ap3_thumbnail_DSC_0375.JPG

 

Vel-vel. Vi kjenner vi lever, sånn at pulsen banker øverst i tinningen til tider. Men vi gjør det så gjerne. Juhu. Ha en fin neste uke.

PS! Vi har hatt hytte - og byggefri helg. Har ikke tid til sånt!

 

Straks klart for plattdans?
Gulv på hemsen
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.hyttogpine.net/


Books!

Main Menu